Az oldalról
A Prohardver Unofficial Avatar kereső és Arckép ellenőrző segítséget nyújt azoknak a fórumozóknak, akik saját arcképet szeretnének maguknak. Közös erővel kereshetővé tettük az arcképeket, így a kérvényező könnyedén megtalálhatja, hogy kedvenc karaktere foglalt-e már.
Egy "régi" oldal, kicsit megújult külsővel. Itt lehet letesztelni azt, hogy miként fog mutatni az új arckép. Működése teljesen egyértelmű, remélhetőleg a "design" sem lett olyan borzasztó.
Az új oldal, ahol címkék és kategóriák alapján lehet keresgélni az arcképek között. Összehoztuk, kemény dió volt.
Hatalmas köszönet illet mindenkit, aki segített benne. Köszönöm, köszönjük!
Azok az arcképek, amelyek mellett nem jelenik meg felhasználónév, még szabadon választhatóak. Előre legyártottuk őket, vagy csak megmaradtak egy-egy korábbi szerkesztésből.
A szabad arcképek között szerepel néhány LECSERÉLT ARCKÉP is, ezek csak ötletszerzés céljából kerültek bele a listába, hiszen csak erős módosítás/újrarajzolás után használhatóak fel.

Kibővített szabályzat
Lépj be a fórumba és a jobb oldali Opciók dobozban kattints a beléptél, felhasználóneved linkre. Ezzel megnyitod az adatlapodat, ahol ellenőrizheted a regisztráció óta eltelt napjaid számát és a rangodat.

Feltételek:
> minimum őstag rang, vagy
> 2500 nap és senior tag rang, vagy
> 10 szakmai, címlapos LOGOUT írás (aminek a fele kiemelt), esetleg
> speciális rang

Ha a fentiek legalább egyikének megfelelsz, az Arcképhez való jogosultság topikban leírod szándékod, pl.: Csókolom, arcképet szeretnék!, a moderátorok beírják a hozzászólásodba, jogosult vagy-e!

Hozzászólásodat NE tedd OFF-ba, azt ugyanis a véleményező moderátor teszi meg, ezzel jelezve, hogy foglalkozott a kéréseddel.
Amennyiben még nem részesültél figyelmeztetésben vagy kitiltásban, azaz tiszta az adatlapod és a fenti feltételeknek is megfelelsz, úgy a moderátor megadja az engedélyt és mehetsz az arcképszerkesztőbe.

Figyelmeztetések és kitiltások:
Ha van figyelmeztetésed vagy kitiltásod, akkor egyéni elbírálásban részesülsz, aminek az eredményéről minden hónap elején értesülhetsz a topikban.

Egyéni elbírálás menete:
Ha van egy figyelmeztetésed, ami három hónapnál nem frissebb (vagy kitiltásod, ami 1 évnél nem frissebb), akkor a véleményező moderátor nagy valószínűséggel továbbenged az arcképszerkesztőbe, nem kell megvárnod az egyéni elbírálást.
Ha több figyelmeztetésed és/vagy kitiltásod is van, akkor jön az 1-4 hetes várakozás.
- Pozitív elbírálás esetén megkapod az engedélyt és mehetsz az arcképszerkesztőbe.
- Negatív elbírálás esetén viszont ki kell várnod a megadott időtartamot. Ha ez letelik és még mindig szeretnél arcképet, ismét jelentkezned kell az Arcképhez való jogosultság topikban (Lehetőleg linkeld az előző elbírálás eredményét is, hogy ne nekünk kelljen visszakeresni).
Az arcképszerkesztő topikba csak a jogosultak, az arcképgyárosok és a moderátorok írhatnak.
Minden nem odaillő hozzászólás törlésre kerül. A topikban szigorúan tilos OFF-olni!


Mi a menete?

1. Ellenőrizd a PH! Avatar keresővel, hogy nem foglalt-e a karakter! Többféleképpen is keress rá (például magyarul, angolul, színész neve, karakter neve), hogy biztosan megtaláld és hogy ne legyen fölösleges a későbbi forráskép keresés!

2. Keresd meg a megfelelő forrásképet! Ehhez nyújt nagy segítséget az Arcképgyárosok kérései című írás. Ne kapkodd el, szánj időt a megfelelő kép megkeresésére!
Természetesen választhatsz magadnak a szabad egyéni arckép közül is.

3. Ha megvan a szerinted megfelelő forráskép és a karakter még nem foglalt, akkor írj az Arcképszerkesztő topikba. Linkeld az engedélyed és a forrásképet (min. 350px), vagy írd le az ötleted, amiből arcképet szeretnél. Elvárjuk, hogy ezeket a forrásképeket a saját PH-s képtáradba töltsd fel és úgy linkeld be.

4. Ha szerintünk is megfelelő a forráskép, akkor a neved és a kért kép bekerül a topik összefoglalóba. Egy szabad arcképgyáros nekilát és megpróbálja elkészíteni az arcképet. Az elkészült arcképet az arcképgyáros bemutatja a topikban és ha bármilyen apró módosítást szeretnél még rajta végeztetni, akkor szólsz és megcsinálja. Ha úgy véled, hogy kész és neked megfelel, akkor jelezd egy külön hozzászólásban.

5. Ha két moderátor is megfelelőnek találja az elkészült arcképet (ezt "pecsétekkel" jelzik), akkor nincs más dolgod, mint várni. Néhány napon belül beállítjuk az új arcképedet. Beállítás után kérünk, hogy nevezd is meg az elkészült arcképet a megfelelő topikban, a megfelelő formátumban. Példa

Opcionális 6.: Az Egyéni arckép OFF topikban megköszönheted az arcképgyárosok és moderátorok munkáját.
Általános:
- A topikok menedzselése moderátori/topikgazdai hatáskör, mást ne zaklassatok és őket se privátban.
- Az arcképgyárosok is emberek és csak szívességből segítenek a kérvényezőknek. Nem ez a munkájuk, úgyhogy senki ne várja el, hogy azonnal elkészítsenek egy-egy arcképet.
- Elvárjuk, hogy a PH! saját képfeltöltőjét használd. Az arcképgyáros által elkészített képeket nem kell újra feltöltened!
- Az első és második topikban szigorúan tilos "OFF"-olni!, a kérdésekre és gratulációra használd az Egyéni arckép OFF topikot.
- Egyéni arcképet cseréjére 3 év elteltével van lehetőség. Ha mégis úgy döntenél, hogy visszaadod és a gyáriak közül választanál újra, semmi gond, jelezd itt. Ettől függetlenül nem kérhetsz új egyéni arcképet az előző beállítása utáni 3 éven belül.
- Az Alapelvek megsértése esetén bármikor visszavonhatjuk az egyéni arcképet. Súlyosabb esetben az is lehet, hogy nem kapod már vissza az arcképedet.

Szerkesztés:
- PH! szöveges arckép kereső
- Fényképből, logóból, mémből (internet meme), politikai vagy vallási vezetőkről nem készítünk avatart! Megfelelő kép kiválasztásához segítség itt, valamint az arckép OFF topikban kérhető.
- Ha egy karakter foglalt, azt más már nem választhatja.
- Az arcképek végleges méretét a véleményező moderátorok választják ki.
Egyéb:
- Ha nem vagy jogosult, de szeretnél képet szerkesztetni, itt megteheted, de nincs lefoglalás.
- Ha saját magad szeretnél nekilátni a szerkesztésnek, akkor mindenképpen olvasd el ezeket az írásokat:
     -> PH! kompatibilis arcképszerkesztő tutorial sorozat (3 írásból álló sorozat)
     -> Wyll videója
     -> Wyll leírása a rajzos és nem rajzos képekrol.


Hasznos linkek, amelyekre biztosan szükséged lesz, ha arcképet kérsz:
- Az igénylés szabályai, feltételei
- Arcképgyárosok kérései
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ - (Az OFF és a köszönetek a megfelelő helyre kerüljenek!)
- Egyéni arckép OFF - (Itt lehet társalogni, megköszönni és hasonlók...)
- Unofficial egyéni arckép-szerkesztő topik - (Ha még nem vagy jogosult, vagy csak bármilyen képet szeretnél megszerkesztetni...)
- Új arcképek a PH!-n - (Elvileg ide gyűjtünk minden olyan arcképet, ami a későbbiekben felhasználható.)up


avatars_bottom
separator

Ugrás a Prohardverre! Ugrás a Mobilarénára! Ugrás a Logoutra! Ugrás a Gamepodra! Ugrás az IT Caféra! Ugrás a Hardverapróra!

separator
Az oldalt készítette: Arcanis, Ndruu