Az oldalról
A Prohardver Unofficial Avatar kereso és Arckép ellenorzo segítséget nyújt azoknak a fórumozóknak, akik saját arcképet szeretnének maguknak. Közös erovel kereshetové tettük az arcképeket, így a kérvényezo könnyedén megtalálhatja, hogy kedvenc karaktere foglalt-e már.
Egy "régi" oldal, kicsit megújult külsovel. Itt lehet letesztelni azt, hogy miként fog mutatni az új arckép. Muködése teljesen egyértelmu, remélhetoleg a "design" sem lett olyan borzasztó.
Az új oldal, ahol címkék és kategóriák alapján lehet keresgélni az arcképek között. Összehoztuk, kemény dió volt.
Hatalmas köszönet illet mindenkit, aki segített benne. Köszönöm, köszönjük!
Azok az arcképek, amelyek mellett nem jelenik meg felhasználónév, még szabadon választhatóak. Elore legyártottuk oket, vagy csak megmaradtak egy-egy korábbi szerkesztésbol.
A szabad arcképek között szerepel néhány LECSERÉLT ARCKÉP is, ezek csak ötletszerzés céljából kerültek bele a listába, hiszen csak eros módosítás/újrarajzolás és a korábbi tulajdonos beleegyezése után használhatóak fel.

Kibovített szabályzat
Lépj be a fórumba és a jobb oldali Opciók dobozban kattints a beléptél, felhasználóneved linkre. Ezzel megnyitod az adatlapodat, ahol ellenorizheted a regisztráció óta eltelt napjaid számát és a rangodat.

Feltételek:
> 800 nap és ostag rang, vagy
> 2500 nap és senior tag rang, vagy
> 10 szakmai címlapos Logout írás (aminek a fele kiemelt), esetleg
> speciális rang

Ne írj a jogosultságos topikba, ha a fenti feltételek közül legalább egy pont nem teljesül, mert töröljük a hozzászólásodat!

Ha megfelelsz, az Arcképhez való jogosultság topicban leírod szándékod, pl.: Csókolom, arcképet szeretnék!, a moderátorok beírják a hozzászólásodba, jogosult vagy-e!

Hozzászólásodat ne tedd OFF-ba, azt ugyanis a véleményezo moderátor teszi meg, ezzel jelezve, hogy foglalkozott a kéréseddel.
Amennyiben még nem részesültél figyelmeztetésben vagy kitiltásban, azaz tiszta az adatlapod és a fenti feltételeknek is megfelelsz, úgy a moderátor megadja az engedélyt és mehetsz az arcképszerkesztobe.

Figyelmeztetések és kitiltások:
A Miért moderáltuk? topikban a kereso segítségével ellenorizheted magad.
Ha van figyelmeztetésed vagy kitiltásod, akkor egyéni elbírálásban részesülsz, aminek az eredményérol 2 hét után értesülhetsz a topikban.

Egyéni elbírálás menete:
Ha van egy figyelmeztetésed, ami három hónapnál nem frissebb (vagy kitiltásod, ami 1 évnél nem frissebb), akkor a véleményezo moderátor nagy valószínuséggel továbbenged az arcképszerkesztobe, nem kell megvárnod az egyéni elbírálást.
Ha több figyelmeztetésed és/vagy kitiltásod is van, akkor jön a 2 hetes várakozás.
- Pozitív elbírálás esetén megkapod az engedélyt és mehetsz az arcképszerkesztobe.
- Negatív elbírálás esetén viszont ki kell várnod a megadott idotartamot. Ha ez letelik és még mindig szeretnél arcképet, ismét jelentkezned kell az Arcképhez való jogosultság topikban (lehetoleg linkeld az elozo elbírálás eredményét is, hogy ne nekünk kelljen visszakeresni).
Az arcképszerkeszto topikba csak a jogosultak, az arcképgyárosok és a moderátorok írhatnak.
Minden nem odaillo hozzászólás törlésre kerül. A topikban szigorúan tilos OFF-olni!


Mi a menete?
1. Ellenorizd a PH! Avatar keresovel, hogy nem foglalt-e a karakter! Többféleképpen is keress rá (például magyarul, angolul, színész neve, karakter neve), hogy biztosan megtaláld és hogy ne legyen fölösleges a késobbi forráskép keresés!

2. Keresd meg a megfelelo forrásképet! Ehhez nyújt nagy segítséget az Arcképgyárosok kérései címu írás. Ne kapkodd el, szánj idot a megfelelo kép megkeresésére!
Természetesen választhatsz magadnak a szabad egyéni arckép közül is.

3. Ha megvan a szerinted megfelelo forráskép és a karakter még nem foglalt, akkor írj az Arcképszerkeszto topicba. Linkeld az engedélyed és a forrásképet (min. 350px), vagy írd le az ötleted, amibol arcképet szeretnél. Elvárjuk, hogy ezeket a forrásképeket a saját PH-s képtáradba töltsd fel és úgy linkeld be.

4. Ha szerintünk is megfelelo a forráskép, akkor egy szabad arcképgyáros nekilát és megpróbálja elkészíteni az arcképet. Ha 2-3 napig nem foglalkozik senki a kéréseddel, akkor írj újra a topikba. Néha elofordul, hogy túl sok a kérvényezo és elveszik egy-két hozzászólás a rengetegben. Az elkészült arcképet az arcképgyáros bemutatja a topikban és ha bármilyen apró módosítást szeretnél még rajta végeztetni, akkor szólsz és megcsinálja. Ha úgy véled, hogy kész és neked megfelel, akkor jelezd egy külön hozzászólásban és nevezd is meg az elkészült arcképet. Példa

5. Ha két moderátor is megfelelonek találja az elkészült arcképet (ezt "pecsétekkel" jelzik), akkor nincs más dolgod, mint várni. 1-3 napon belül beállítjuk az új arcképedet.

Opcionális 6.: Az Egyéni arckép OFF topikban megköszönheted az arcképgyárosok és moderátorok munkáját.
Általános:
- A topikok menedzselése moderátori hatáskör, mást ne zaklassatok és oket se privátban.
- Az arcképgyárosok is emberek és csak szívességbol segítenek a kérvényezoknek. Nem ez a munkájuk, úgyhogy senki ne várja el, hogy azonnal elkészítsenek egy-egy arcképet.
- Elvárjuk, hogy a PH! saját képfeltöltojét használd. Az arcképgyáros által elkészített képeket nem kell újra feltöltened!
- Az elso és második topikban szigorúan tilos "OFF"-olni!, a kérdésekre és gratulációra használd az Egyéni arckép OFF topikot.
- Egyéni arcképet 2 év (730 nap) elteltével lehet cserélni. Ha mégis úgy döntenél, hogy visszaadod és a gyáriak közül választanál újra, semmi gond, jelezd itt. Ettol függetlenül nem kérhetsz új egyéni arcképet az elozo beállítása utáni 2 éven belül.
- Az Alapelvek megsértése esetén bármikor visszavonhatjuk az egyéni arcképet.

Szerkesztés:
- PH! szöveges arckép kereso
- Fényképbol, logóból, mémbol (internet meme), politikai vagy vallási vezetokrol nem készítünk avatart! Megfelelo kép kiválasztásához segítség itt.
- Ha egy karakter foglalt, azt más már nem választhatja.
- Az arcképek végleges méretét a véleményezo moderátorok választják ki.
- Megnevezni most már az Arcképszerkeszto topikban kell! A megnevezett arcképeket Közösségépítok összegyujtik és rendszeresen frissítik a kereso adatbázisát.

Egyéb:
- Ha nem vagy jogosult, de szeretnél képet szerkesztetni, itt megteheted, de nincs lefoglalás.
- Ha saját magad szeretnél nekilátni a szerkesztésnek, akkor mindenképpen olvasd el ezeket az írásokat:
     -> PH! kompatibilis arcképszerkeszto tutorial sorozat (3 írásból álló sorozat)
     -> Wyll videója
     -> Wyll leírása a rajzos és nem rajzos képekrol.


Hasznos linkek, amelyekre biztosan szükséged lesz, ha arcképet kérsz:
- Az igénylés szabályai, feltételei
- Arcképgyárosok kérései
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTO - (Az OFF és a köszönetek a megfelelo helyre kerüljenek!)
- Egyéni arckép OFF - (Itt lehet társalogni, megköszönni és hasonlók...)
- Unofficial egyéni arckép-szerkeszto topik - (Ha még nem vagy jogosult, vagy csak bármilyen képet szeretnél megszerkeszttetni...)
- Új arcképek a PH!-n - (Elvileg ide gyujtünk minden olyan arcképet, ami a késobbiekben felhasználható.)up


avatars_bottom
separator

UgrA!s a Prohardverre! UgrA!s a MobilarA©nA!ra! UgrA!s a Logoutra! UgrA!s a Gamepodra! UgrA!s az IT CafA©ra! UgrA!s a HardveraprA3ra!

separator
Az oldalt készítette: Arcanis, Ndruu